HR

为什么在Sobinco工作呢?

Wij zijn Sobinco. Wij zijn doeners, gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van innovatieve bedieningssystemen en componenten voor de aluminium ramen- en deurenindustrie.

Bij Sobinco zit het volledige productieproces onder één dak. Innovatie is onze passie. 
Ons gedreven team streeft ernaar onze huidige producten continu te verbeteren en nieuwe producten te ontwikkelen. Wij luisteren daarvoor naar de markt en naar onze klanten. 
Wij zijn buitengewoon klantgericht. Niet alleen wat betreft de ontwikkeling van onze producten, ook in de ondersteuning na verkoop, bij de plaatsing en zelfs lang daarna.
Met meer dan 60 jaar op de teller, mag je gerust stellen dat we een stabiele partner zijn, die van aanpakken weet. Toch zijn wij toegankelijk gebleven. Hier heerst een familiale sfeer met wederzijds respect.

Wij zijn Sobinco. Wij zijn doeners. We luisteren. We denken in mogelijkheden.
We steken samen de handen uit de mouwen.

VLOT NAAR HET WERK

Kies voor Sobinco en ervaar een werkplek waar vlot naar het werk gaan slechts het begin is van een boeiende professionele reis!

Als grootste werkgever van Zulte zijn we met onze centrale locatie gemakkelijk bereikbaar.
Door de filevrije omgeving en de ruime parking aan de gloednieuwe campus is jouw pendeltraject duurzaam, moeiteloos en efficiënt.
Wens je een fiets of wagen te leasen? Dat kan via het cafetariaplan.

Zoek hier een job dicht bij huis!

GROEIEN OP MAAT

Bij Sobinco kies je niet voor een baan, maar voor een loopbaan. We begrijpen dat de motor van onze groei jouw eigen drive is. We geloven in openheid, transparantie en toegankelijkheid.
Met continue ontplooiingskansen, ontwikkelingsprogramma's en een stimulerende werkomgeving, groei je samen met ons mee en bouw je aan een succesvolle toekomst.

Jobs met toekomstperspectief

DRUK JE PERSOONLIJKE STEMPEL

Als ambitieuze professional die gedreven wordt door uitdagingen, ben je hier op de juiste plek.
Jouw persoonlijke bijdrage maakt het verschil. Jouw ideeën worden gehoord en jouw stem telt mee. Bij ons zijn de communicatielijnen kort en duidelijk.
Je krijgt de ruimte om initiatief te nemen, om gepassioneerd samen resultaten te boeken, om te excelleren en je eigen pad te creëren.

Vind een job die bij je past!

WORK-LIFE IN BALANS

We streven naar gelukkige medewerkers
Onze flexibele werkregelingen bieden jou de ruimte om werk en privé aan jouw persoonlijke noden aan te passen. Naast 26 verlofdagen kan je, naargelang je statuut, via glijdende uren, flexdagen, thuiswerkdagen of snipperdagen een goed evenwicht creëren.

De invulling van je maandsalaris kan je zelf vormgeven via tal van opties uit het cafetariaplan. Daarnaast geniet je ook van maaltijdcheques.

JOBS WAARVAN JE GELUKKIG WORDT

Sobinco是?

感受Sobinco的价值观

没有员工就没有Sobinco。我们一直坚信:我们员工是企业的核心

受尊重,开拓,稳定和持续发展是公司的核心价值观,这与我们每一位自信的员工紧密相连。这些价值观造就了一个稳定,团结,温暖而舒适的工作环境

在Sobinco,我们彼此之间像尊重自己一样尊重和珍视同事关系。我们同样尊重公司,向着共同的目标协力前行,无论生产产品还是维护所有的设施与设备,我们均精心备至。宽容平等以及互信成为了公司的最基本原则。我们希望并努力创造一种稳定的工作状态,一种融为一体的舒适感觉,共同在为相同的目标而努力。

在这里,Sobinco为所有有动力的人营造了全力施展才能的环境。在这里,你可以找到相互支持的同事,他们有决心将明确的项目成功地结合在一起,他们以积极的心态灵活地寻求并找到解决方案。

Sobinco是一个可靠的商业合作伙伴。长期以来,我们一直为客户体提供高质量的产品与服务以及可靠的供应链。我们与时俱进,实时地更新和调整体系,以适应不断变化的市场需求。我们永远珍视客户的任何反馈。作为一个公司,Sobinco始终视自己为一个稳定的公司,我们为员工提供可靠且适合其发展的长期稳定的工作机会,而且我们极为倡导工作与生活之间的平衡关系。我们希望有更多的员工加入我们,我们会提供一个舒适的工作环境同时构建一个随时创新,不断更新的开源环境

Sobinco不断地寻求发展。这不仅表现在无论国内市场还是海外市场的销售额不断增长,同样体现在生产规模的不断扩大,所有这些变化均清晰可见。我们持续的关注市场的变化,推动创新型产品的研发层出不穷。这些全部归功于一个具有合作精神的团队不断地将市场最前沿的信息在我们内部传递并促成了完美的结果。在Sobinco,每一个人,每一天都在学习新的东西,不断的扩展着自己的知识,不断地充实着自己。在这里,个人的发展空间是全方位的。