我们的优势

将我们的优势与您连接

Sobinco blinkt uit

in productontwikkeling op maat.

Bij Sobinco ligt de focus altijd op de klant. We analyseren voortdurend of onze huidige producten nog voldoen aan de noden en waar we op korte termijn kunnen bijsturen of aanvullen.

Bij het bedenken en creëren van innovaties onderzoeken we welke invloed trends en marktevoluties kunnen hebben. Onze flexibele, inventieve R&D-afdeling komt zo tot de meest efficiënte en duurzame oplossingen met toegevoegde waarde.

Onze R&D-experts staan ook ter beschikking voor co-creatie. De klant een product mee laten ontwikkelen is een boeiend en intensief proces dat een productieve dialoog tussen de betrokken partijen vraagt om tot een gezamenlijk waardevol resultaat te komen.

Sobinco biedt

een complete ontzorging.

Voor onze klanten gaan we tot het uiterste. Daarom werken we continu aan het optimaliseren van onze gehele supply chain, tot op de werkvloer bij de fabrikant. Dit is mogelijk dankzij onze verticale integratie. Sobinco, in Zulte, is opgedeeld in verschillende divisies die een snelle, gecontroleerde en foutloze productie van A tot Z realiseren zonder aan flexibiliteit in te boeten. En juist die flexibiliteit stelt ons in staat onze klanten te bedienen waar en wanneer ze maar willen.

Ontdek onze afdelingen

一站式采购

我们极其丰富的产品系列为您提供了一站式采购的可能性。将您的需求告知我嗯,Sobinco会极力满足您的需求。

 

文件

所有的产品都对应有详尽的文件。包括技术手册、安装指导、使用说明、宣传文件、简明讯息等...

软件Chrono Logic Online 在线版本

随着Chrono Logic Online在线软件的推出,窗五金的选型计算以及安装指导都变得异常简便。通过简单的配置说明即可得到完整的配置清单,为订货和门窗生产提供了便利。

出色的技术支持团队

未预见的困难或者特殊的问题出现了?没关系!随时联系我们经验丰富的技术支持团队。如果您有特殊的需求,也可以找一下我们的技术支持团队,没准儿我们就有特殊的方案等着您呢,即使目前我们还没有现成的方案,我们依然会寻求一些定制化方案给您。

 

热情的销售团队

Sobinco的销售部门是有一群热情而可靠的人员组成,他们熟悉所有的Sobinco产品,可以为您提供详尽的信息与指导,同样我们的销售内勤人员会保证沟通的顺畅,并为您提供及时的信息。

 

可靠的物流体系

客户经常会碰到突发的需求信息,所以Sobinco针对客户的特殊需求制定了灵活可靠的物流体系,保证了客户计划订单和突发订单的准时到货

De combinatie van gemotiveerde mensen in een geoptimaliseerde, high-tech werkomgeving, zorgt ervoor dat de verschillende fases van de productieketen elkaar vlekkeloos opvolgen en dat voelen onze klanten tot in hun atelier en zelfs ver tot na de plaatsing op de werf.

Sobinco staat voor

gecertificeerde topkwaliteit.

Sobinco beschikt over een uitzonderlijk grote testafdeling waar continu testen worden gedaan op zowel nieuwe als op bestaande producten. Daarmee testen we de duurzaamheid van onze producten in combinatie met de profielsystemen van onze klanten.

Sterkteproeven, cyclische tests, inbraaktesten en lucht-, wind- en waterproeven worden intern uitgevoerd volgens de Europese of landspecifieke richtlijnen en kwaliteitsnormen.Veelal stijgen de testresultaten van deze proeven op onze producten uit boven de vooropgestelde normen.

Een aantal van onze ontwikkelingen werd gepatenteerd om zo de 100% Belgische Sobincokwaliteit te kunnen blijven garanderen.

不锈钢 Vs. 钢

由于我们在产品中使用了大量的不锈钢替代了传统工艺中使用的碳钢,所以我们的产品均有极为优秀i的耐腐蚀能力。

长期耐腐效果好

盐雾试验表明耐腐效果是终生的。这是对最终客户的一个质量保证,在门窗企业正确的安装与调试后的门窗,您可以放心的使用,我们保证不会出现质量问题。

 

调节范围大

为了能够更好的满足所有客户的组装与安装,Sobinco推出的五金系统与各零部件均有较大的调节空间。这样即使许多不可预知的问题出现时,均可以通过对五金的调节得以解决。即使门和窗的尺寸和重量均很大的情况下依然可以实现调节,这也是我们长期遵循的设计理念和优势。

 

Sobinco focust op

esthetiek en een ruim aanbod afwerkingen.

Hoewel onze producten vaak niet opgemerkt worden door de consument, zijn ze van cruciaal belang voor de kwaliteit van het eindproduct en dragen ze bij tot een veilige, comfortabele en stijlvolle leefomgeving. Naast functionaliteit en duurzaamheid zijn veiligheid en vormgeving belangrijke aspecten van de productontwikkeling.

Bijna al onze systemen worden verdektliggend gemonteerd. Dat betekent dat er bij gesloten ramen en deuren geen zichtbare, storende onderdelen of componenten zijn. Maar ook in geopende stand, zorgen we ervoor dat onze producten netjes weggewerkt zijn of dat onderdelen mooi geïntegreerd kunnen worden in een raam- of deurprofiel.

Bij de opbouwsystemen zorgen we ervoor dat het design aantrekkelijk is en niet stoort, want de vormgeving van bv. scharnieren en handgrepen, de materiaalkeuze en de kleur of afwerking bepalen evengoed het uitzicht van ramen en deuren.

Sobinco is erg sterk in de ontwikkeling van bedieningselementen als raamkrukken, deurgrepen, trekkers, draaiknoppen, schuifdeurkrukken en komgrepen. Strak en minimalistisch of tijdloos en elegant? Binnen onze verschillende krukkenreeksen hebben we voor alle ramen, deuren en schuifdeuren hetzelfde type handgreep zodat een uniforme look ontstaat. Dat zorgt voor de juiste balans in je interieur en rust in je hoofd.

De afwerkingsmogelijkheden zijn zeer uitgebreid:

  • Polyester poederlak in meer dan 450 RAL-kleuren

  • Structuurlak

  • Natuuranodisatie of kleuranodisatie

  • Inox look

Sobinco garandeert

een betrouwbare levering.

Al onze standaardproducten hebben een vaste leveringstermijn van maximum 10 werkdagen. Daar kunnen onze klanten op vertrouwen voor het opmaken van hun planning en het aangaan van engagementen met de eindconsument.

Maar ook bij de ontwikkelingen op maat maken we ons sterk dat we afgesproken deadlines naleven. Tijdens het ontwikkelingsproces wordt de haalbaarheid van het project op verschillende punten onderzocht en geanalyseerd. Van het indienen van een request-for-development tot de lancering van het eindproduct vormt een heldere communicatie met de klant de rode draad.

Bij Sobinco kan je rekenen op

60 jaar expertise in hang- en sluitwerk.

Sobinco of Société Belge pour l’ Industrie et le Commerce, werd opgericht in 1961 door Remi Van Parys en zijn echtgenote Paule Verhamme als gespecialiseerde handel in aangepast beslag voor stalen ramen en deuren. Om beter te kunnen inspelen op de groeiende vraag, werd al gauw beslist om zelf producten te ontwikkelen en ze vervolgens ook zelf te produceren.

Onder de huidige leiding van de vier zonen; Renaat, Christophe, Harold en Emmanuel Van Parys werden de afgelopen jaren een productievestiging in Portugal en filialen in China en Polen opgericht. Er is vertegenwoordiging in heel Europa, de USA, Rusland en India.
Zo wordt de export van de Sobincoproducten naar meer dan zestig verschillende landen ondersteund. Hiermee is Sobinco niet alleen absolute marktleider in België, maar ook een wereldspeler in de markt van hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren.

Meer weten over onze geschiedenis?

Sobinco heeft altijd de nadruk gelegd op het belang van innovatie. Continue investeringen zorgen ervoor dat we nu beschikken over een indrukwekkend high-tech machinepark en de nodige software om productieprocessen te ondersteunen en te moderniseren.

Sobinco bouwt zijn aandeel op de wereldmarkt verder uit en blijft gestaag groeien. Om aan die groei te beantwoorden, investeren we in de bouw van een nieuwe productiehal en burelen waardoor de totale oppervlakte in Zulte quasi zal verdubbelen.